Στο νησί των Δωδεκανήσων, με τις πολλές ομορφιές και την πανάρχαια Ιατρική παράδοση , βρεθήκαμε , συμμετέχοντας σε πολλαπλές εκδηλώσεις κατόπιν προσκλήσεως της Λέσχης LIONS ΚΩ «IΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» .

100 νεους εθελοντές δότες μας « χάρισε» το υπέροχο νησί του Ιπποκράτη,η Κως,μέσα σ΄ενα Σαββατοκύριακο, μαζί και με νέους φίλους και δραστήριους συνεργάτες!

Το Σάββατο το μεσημέρι , στο κινηματοθέατρο ”Ορφέας” έγινε ενημέρωση των κατοίκων με κύριο ομιλητή τον Επιστημονικό μας Διευθυντή, καθηγητή Στέλιο Γραφάκο, αλλά και την πρόεδρο της LIONS κυρία Φλασκου.

Συγκινητική ήταν η ομιλία μητέρας παιδιού που είχε νοσηλευθεί στην ΜΜΟ της ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ και επίσης η παρέμβαση του συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Σπύρου Γιαννακόπουλου που ως παιδί είχε υποβληθεί σε ΜΑΚ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο γήπεδο μπάσκετ της ομάδας Ιπποκράτης όπου πραγματοποιούνταν αγώνες έγινε απο τον σύλλογο μας και εθελοντές ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Την Κυριακή σε κεντρική πλατεία της Κω ενημερώσαμε πλήθος πολιτών ενώ αποκτήσαμε ένα ακόμη συνεργαζόμενο κέντρο στο νησί.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση και ιδιαιτέρως την Πρόεδρο της λέσχης LIONS ΚΩ «IΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» κυρία Φλάσκου Βίκυ και την Γραμματέα κυρία Φλωροπούλου Αρετή.