Η Γιορτή που μέσα από όλους τους σπόρους της άνοιξης καλλιεργεί την Ελπίδα για Ζωή.

Και φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, μας περίμενε  η θέση μας στην Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς, μας περίμεναν οι φίλοι μας, που κάθε χρονιά  επισκέπτονται το περίπτερό μας γιατί αγαπούν και υποστηρίζουν το έργο μας ,  μας περίμεναν όσοι μέσα στον χρόνο είχαν από κάπου ενημερωθεί για την ύψιστη σημασία της εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων και ήθελαν να εγγραφούν ως νέοι εθελοντές δότες, μας περίμενε  για ακόμη μία φορά  η επιβεβαίωση  για το ότι ο κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο, οι νέες γενιές είναι πολύ πιο ενεργείς και κοινωνικά συμμετοχικές,  όταν τις πλησιάζεις με συνέπεια και αληθινούς στόχους και όταν τους προτείνεις  ένα  «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». 

Από το περίπτερο, που μας παραχωρούν κάθε χρόνο ο Δήμος Κηφισιάς και η Ανθοκομική Έκθεση και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό,  πέρασαν πολλές εκατοντάδες επισκεπτών, ενημερώθηκαν για το πόσο σημαντική αλλά και πόσο ασφαλής για τον δότη είναι η διαδικασία προσφοράς  αιμοποιητικών κυττάρων  / μυελού των οστών  και παράλληλα πόσο καθοριστικά ωφέλιμη για τον ασθενή που αναζητά ένα συμβατό δότη  για να έχει μία δεύτερη  ευκαιρία στη ζωή. Μέσα από την φετινή Ανθοκομική, μας δόθηκε η ευκαιρία να καταχωρήσουμε 270 νέους εθελοντές δότες στο Εθνικό και Παγκόσμιο (WMDA) αρχείο εθελοντών δοτών μυελού των οστών ανεβάζοντας στους 1780 τους εθελοντές δότες που έχουν εγγραφεί συνολικά στην Έκθεση τα 5 τελευταία χρόνια.

Για όσα και φέτος πετύχαμε, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κηφισιάς κο Γ. Θωμάκο,  για την αδιάλειπτη υποστήριξη του, τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής κο Γ. Παπαδόπουλο για την διαθεσιμότητα του  περιπτέρου, την προβολή του ΟΡΑΜΑΤΟΣ και την υποστήριξη του έργου μας, τον REAL FM  και τον Kifissia Radio, που μεγέθυναν την φωνή και τα μηνύματά μας μέσα από τις εκπομπές της κας  Μ. Αναστασοπούλου και της κας  Α. Μεταξά αντίστοιχα και  περισσότερο από όλους τους εξαιρετικούς μας εθελοντές από την «ΕΕΦΙΕ»  (Επιστημονική Ένωση Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος), το «ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟ», την Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του ΕΚΠΑ, το «ΚΥΤΤΑΡΟ», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ατόμων με Νεοπλασματική Ασθένεια κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία, τους εθελοντές  του Συλλόγου μας.  Κάθε ελπίδα για ζωή, κάθε νέος συμβατός δότης, είναι κομμάτι της προσπάθειάς όλων όσοι στέκονται δυναμικά στο πλευρό μας. Τους ευχαριστούμε!