Στον καμβά ευαισθησίας και κοινωνικής προσφοράς που έχει δημιουργήσει  για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»  ο Δήμαρχος  Κηφισιάς κος Γ. Θωμάκος,  ζωγραφίσαμε και φέτος  με χρώματα από τα  ανοιξιάτικα λουλούδια  της 68ης Ανθοκομικής έκθεσης Κηφισιάς, την ελπίδα για ζωή, την ελπίδα για κάθε ασθενή που πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητά συμβατό δότη αιμοποιητικών κυττάρων.

Η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς, πέρα από τον θεσμό που υποδέχεται την άνοιξη, τα τελευταία τέσσερα χρόνια   έχει θεσμοθετήσει και την προσφορά ζωής, καλλιεργώντας την ευαισθησία και τον αλτρουϊσμό στους χιλιάδες επισκέπτες της.

Προσφέροντας περίπτερο στο «ΟΡΑΜΑ  ΕΛΠΙΔΑΣ» μέσα στον χώρο της έκθεσης μας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνουμε για την σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών. Εφέτος περισσότεροι από 200 νέοι εθελοντές, προστέθηκαν με την εγγραφή τους στο Εθνικό και Παγκόσμιο αρχείο δοτών και βέβαια στις συνολικά 1500 εγγραφές που έχουμε πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια στην Ανθοκομική, από τις οποίες 2 εθελοντές δότες ήδη πρόσφεραν ζωή σε  συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κο Γ. Θωμάκο, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου, τον Διευθυντή της  Ανθοκομικής κο Χρ. Λαχανά και όλο τον κόσμο που με την εγγραφή του, πρόσθεσε χρώμα και  ελπίδα στη ζωή.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”