Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σαρωνικού διοργάνωσε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην Ανάβυσσο στις 18 Νοεμβρίου 2022.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Φιλίππου ενώ ακολούθως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος που στην εμπνευσμένη ομιλία του τόνισε τη σημασία της προσφοράς σε πάσχοντες συνανθρώπους και την ανάγκη εγγραφής περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.
Στη συνέχεια η φοιτήτρια Ιατρικής κ. Στεφανία Μανωλοπούλου η οποία έχει υποβληθεί η ίδια σε μεταμόσχευση και έλαβε το μόσχευμα απο δότη του συλλόγου μας παρουσίασε τη δική της εμπειρία και την δράση της μέσα απο την επιστημονική ένωση Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος για την ευαισθητοποίηση των Φοιτητών.
Ο επιστημονικός Διευθυντής του συλλόγου μας κ. Στέλιος Γραφάκος αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόοδο της χώρας μας στον τομέα της δωρεάς μυελού των οστών τα τελευταία χρόνια και την μεγάλη συμβολή του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ στο έργο αυτό.
Με την εξαιρετική αυτή εκδήλωση εγκαινιάστηκε το πρόγραμμα συνεργασίας του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ με το Δήμο Σαρωνικού που ευελπιστούμε να αποφέρει σημαντικό αριθμό νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών απο τους δημότες του Δήμου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους!