Σε εκδηλώσεις αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης , για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με  Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και για το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ  ΕΛΠΙΔΑΣ», η οικογένεια Φωτιάδη με την μουσική σχολή «ΣΥΝΘΕΣΗ» διοργάνωσε συναυλίες 13 και 14 Ιουλίου στα Νέα Μουδανιά. Στο Θέατρο των Νέων Μουδανιών 13/7, σε συναυλία αφιερωμένη στα 32 χρόνια προσφοράς του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» , στο έργο της οποίας αναφέρθηκε ο κος Φωτιάδης και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κυρία Τζωρτζίνα  Έλληνα, παλιοί και νέοι μαθητές της σχολής έδεσαν τις νότες και τις φωνές τους με την  δύναμη της προσφοράς και την αγάπη για τον συνάνθρωπο και δημιούργησαν ύμνο για την ζωή. 

Στις 14/7 στην παραλία των  Νέων Μουδανιών σε μία ανοιχτή συναυλία αφιερωμένη στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», οι μαθητές  της ΣΥΝΘΕΣΗΣ  έδωσαν στον κόσμο την δυνατότητα να διασκεδάσει  και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για την σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και  όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως εθελοντές δότες. 

Η ευαισθητοποίηση  του κόσμου και η συμμετοχή του επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον λόγο της διοργάνωσης και τίμησε την προσπάθεια της οικογένειας Φωτιάδη αλλά και το έργο των Συλλόγων.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Φωτιάδη που επί 22 χρόνια είναι συνεχώς στο πλευρό μας και στηρίζει το έργο μας, τον Δήμο Νέων Μουδανιών που βοήθησε στην διοργάνωση και όλους αυτούς που με την παρουσία τους και την εγγραφή τους ως εθελοντές δότες «υποσχέθηκαν ζωή»  στον συνάνθρωπό τους.