Έπειτα απο πρόσκληση του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, παρευρεθήκαμε με μεγάλη χαρά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δραστήριου αθλητικού σωματείου της πόλης.
Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας είναι ένας σύλλογος που έχει συστρατευθεί με τον σύλλογό μας , ανήκει στους συνεργάτες μας , στηρίζει το έργο μας και σε όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, καλεί το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για να συμβάλει με κάθε ευκαιρία στην αύξηση του αριθμού   των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο εθνικό και παγκόσμιο αρχείο .
Σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα στην Καλλιθέα ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού κύριος Δημάκος Παναγιώτης μαζί με τους συνεργάτες του έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2023, ενημέρωσε το κοινό για την πρωτοβουλία του Φιλαθλητικού συλλόγου να συνεργαστεί με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και μεταξύ άλλων μίλησε  για το έργο του συλλόγου μας και την άψογη συνεργασία μας. 
Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς όταν ο κ. Δημάκος κάλεσε τον Δήμαρχο Καλλιθέας κύριο Δημήτρη Κάρναβο να απονείμει συμβολικά στον σύλλογό μας μια τιμητική πλακέτα.Να σημειώσουμε πως ο Δήμαρχος Καλλιθέας κύριος Κάρναβος , σε όλους τους δρομικούς αγώνες του Φιλαθλητικού έχει δώσει το « παρών» στα περίπτερα του συλλόγου μας ,ενθαρρύνοντας την προσπάθεια μας ώστε να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας αιμοποιητικά κύτταρα για να σωθούν ασθενείς που δίνουν τη μάχη για τη ζωή.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Φιλαθλητικό σύλλογο Καλλιθέας , τον Δήμαρχο Καλλιθέας κύριο Κάρναβο, ιδιαίτερα όμως τον Πρόεδρο κύριο Παναγιώτη Δημάκο με τους συνεργάτες του για την τιμή που μας έκαναν αλλά και για την αγκαλιά και τον σεβασμό με τον οποίο περιβάλλουν τον σύλλογο μας για το κοινωνικό έργο που επιτελει.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΑΚΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ