Στις 17 και 18 Μαρτίου 2022 είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε στην εκδήλωση, με θέμα «Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Μια εκδήλωση που για πρώτη φορά οργανώθηκε από το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, πολύτιμο σύμμαχο στον αγώνα μας για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων για την πρόσκληση, ειδικότερα στον Περιφερειάρχη Αττικής κο Γιώργο Πατούλη, που από την πρώτη στιγμή και ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου έχει αγκαλιάσει τη δράση μας, την Γενική Διευθύντρια του ΕΔΔΥΠΠΥ κα Μαρία Αιδίνη η οποία μαζί με τον κο Σωτήρη Παπασπυρόπουλο έβαλαν τα γερά θεμέλια της συνεργασίας μας και φυσικά την υπεύθυνη του κοινού μας προγράμματος με το ΕΔΔΥΠΠΥ κα Ελευθερία Ζωγοπούλου.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους εσάς τους νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών, που με μια σύντομη στάση σας στο περίπτερο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ, μπήκατε στην οικογένεια μας και στο δρόμο που οδηγεί στην πολυπόθητη συμβατότητα με ένα ασθενή, προσφέροντας ελπίδα και ζωή!