”Παρακάτω ακολουθεί το Δελτίο τύπου της Ε.Ν.Ε από την ενημερωτική εκδήλωση – εθελοντική δράση που διοργάνωσαν οι Νοσηλευτές και οι Σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ Πειραιά, για την εγγραφή και ενημέρωση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στον σύλλογό μας.

Eυχαριστούμε θερμά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πειραιά γι΄ αυτή την δράση και την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος που πάντα στέκεται αρωγός στο έργο του συλλόγου μας!”

Δ.Τ Ε.Ν.Ε

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος σε συνεργασία με το Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και τη Σχολή Υγείας του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ Πειραιά, διοργάνωσαν μια ενημερωτική εκδήλωση – εθελοντική δράση, για τους Σπουδαστές και τα στελέχη του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ, στις 24 Νοεμβρίου 2022.

Στο Κεντρικό Campus του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ στον Πειραιά, συμμετείχαν οι Σπουδαστές του Τομέα Υγείας, οι οποίοι παρακολούθησαν ενημερωτικές ομιλίες, σχετικά με την αναγκαιότητα αύξησης των Ελλήνων εθελοντών δοτών Μυελού των οστών, ώστε η κοινή γενετική καταγωγή να πολλαπλασιάσει την πιθανότητα συμβατότητας. Κατόπιν ακολούθησε εγγραφή νέων εθελοντών δοτών Μυελού Οστών και λήψη δειγμάτων, όπου η συμμετοχή των Σπουδαστών και των Στελεχών του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ ήταν καθολική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε. συγχαίρει τη Διεύθυνση του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ Πειραιά και τα στελέχη του Τομέα Υγείας, για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους νέους εθελοντές δότες για τη συνεισφορά τους. Ιδιαιτέρως δε, απευθύνει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες, προς τα μέλη της Ε.Ν.Ε. κ. Μαρία Παπαδοπούλου, κ. Γεώργιο Κούρτη και κ. Τζαννή Πολυκανδριώτη για την εθελοντική συμμετοχή τους. Επιπλέον εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς το Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, για την άριστη συνεργασία.