Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκαν το Προεδρείο και μέλη τουWomen’s International Club, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.
Την Πρόεδρο, κυρία Ρένα Παπαδοπούλου, την επίτιμη Πρόεδρο, κυρία Shaila Parveen, σύζυγο του Πρέσβη του Bangladesh στην Ελλάδα, και μέλη του Women’sInternationalClub, του συνδέσμου δηλαδή γυναικών από 60 διαφορετικές χώρες που ζουν στην Ελλάδα, ανάμεσα τους και σύζυγοι Πρέσβεων και διακεκριμένες επαγγελματίες,υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.
ΗκυρίαΒαρδινογιάννη ευχαρίστησε όλες τις κυρίες για την συγκινητική τους πρωτοβουλία να επισκεφθούν τα παιδιά της«ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζονταςτηνσημασίαπουέχειηδημιουργία μιας παγκόσμιας αλυσίδας αγάπης και προσφοράς για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

«Αυτή η τόσο ζεστή και συμβολική επίσκεψη σημαντικών γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο έχει για εμάς μεγάλη αξία διότι συμβάλλει στην δημιουργία μιας παγκόσμιας αλυσίδας για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου. Μέσα από τη δράση σας στην χώρα μας συμβάλλετε και εσείς στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με τηνπροσπάθεια σας για διάλογο και συμφιλίωση ανάμεσα στους λαούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.


Σε αναγνώριση της στήριξης του Women’sInternationalClubστο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην Πρόεδρο κυρία Ρένα Παπαδοπούλου και την επίτιμη Πρόεδρο κυρία ShailaParveen τιμητικές διακρίσεις. Στη συνέχεια τοποθέτησαν μαζί στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ» το αστέρι του«Women’sInternationalClub».
Η Πρόεδρος του Women’sInternationalClub, κυρία Ρένα Παπαδοπούλου,ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για την μεγάλη τιμή τονίζοντας στην ομιλία της την σπουδαιότητα του έργου της κυρίας Βαρδινογιάννη και της «ΕΛΠΙΔΑΣ». «Αυτό που κάνει αυτό το έργο να ξεχωρίζει είναι ότι, με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη, η «ΕΛΠΙΔΑ» έχει καταφέρει να εμπνεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους από τόσους διαφορετικούς χώρους, όλοι μαζί να συμβάλουν στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου»


Αμέσως μετά, τα μέλη τουWomen’sInternationalClub ξεναγήθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ενημερώθηκαν αναλυτικά από γιατρούς και νοσηλευτές για τον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας, επισκέφθηκαν τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, μίλησαν μαζί τους και τους προσέφεραν δώρα.