Μια ωραία αθλητική εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Την διοργάνωση την έκανε ο Δήμος Ευρώτα σε συνεργασία με το Hellenic Olympians Association και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου.

Συμμετείχαν οι παιδικές ομάδες μπάσκετ: Αστέρας Βλαχιώτη , Άρης Σκάλας, Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου Σπάρτης και ο Αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος Μάνης .

Έγινε ενημέρωση  για την σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων από τον επιστημονικό μας  Διευθυντή Στέλιο Γραφάκο ενώ η εκδήλωση προβλήθηκε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ TV.

Το ‘’παρών’’  στην εκδήλωση έδωσαν ο Γιώργος Σταμούλης με την οικογένειά του, κάτοικος Γυθείου, που πρόσφατα προσέφερε μόσχευμα σε ασθενή.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ευρώτα  Δήμο Βέρδο , τον φίλο μας Γιάννη Σταθόπουλο, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου Κ. Γραφάκο, την Ιατρό του Κέντρου Υγείας Γυθείου κυρία Καλογεράκου, ου συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία αυτής της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Έργου μας .

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Βασίλη Κουτρουμάνο.