Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019,  ο σύλλογός μας συμμετείχε σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη δωρεά Μυελού των Οστών που διοργανώθηκε απο  το Γραφείο Εθελοντισμού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ) .

Ο επιστημονικός μας διευθυντής κύριος Στέλιος Γραφάκος έκανε την ενημερωτική ομιλία στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης και στο τέλος πραγματοποιήθηκαν αρκετές νέες εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Επίσης ομιλήτες ήταν και:

ο επισμηναγός-αιματολόγος κ. Μπούτσικος, ο επισμηναγός Γ. Ζαχαρόπουλος και η Χρυσούλα Αγγελάτου μεταμοσχευμένη από εθελοντή δότη του Γ.Ν Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ όπου με μεγάλη συγκίνηση μίλησε για την προσωπική της ιστορία.

Ευχαριστούμε θερμά την πολεμική αεροπορία και το Γραφείο Εθελοντισμού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ) που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση και ευασθητοποίησαν το προσωπικό του νοσοκομείου και επίσης, που για μιά ακομά φορά η πολεμική αεροπορία ανοίγει την αγκαλιά της συμβάλλοντας στην διάδοση του έργου του συλλόγου μας, αλλά και της αύξησης του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην εγχώρια και παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Τέλος να σημειώσουμε πως το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και ο διοικητής ταξίαρχος Γ. Ζλατάνος απένειμε τιμητική πλακέτα στο σύλλογο μας και τον επιστημονικό μας διευθυντή και γιατρό κύριο Στέλιο Γραφάκο.