Στον τελικό αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω, που ήταν αφιερωμένος στη δωρεά μυελού των οστών συμμετείχε το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ έπειτα από πρόσκληση του συλλόγου Γονέων Αιγάλεω και του Δήμου Αιγάλεω.

Ο τελικός έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα, 22/4/2019, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σ. Βενέτης» του Αιγάλεω όπου οι μικροί μαθητές αγωνίστηκαν εντός γηπέδου αλλά διέδωσαν μέσα απ΄αυτή την γιορτή του αθλητισμού και το μήνυμα του συλλόγου μας με τον δικό τους τρόπο.

Οι γονείς , τα παιδιά αλλά και φίλοι του μπάσκετ ενημερώθηκαν για το έργο του συλλόγου μας αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών και ταυτόχρονα πόσο απλή είναι διαδικασία που ακολουθείται.

Οι πολίτες του Αιγάλεω, παρευρισκόμενοι και διοργανωτές ,αγκάλιασαν τη δράση μας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέθηκαν πως σύντομα θα πάρουν κι άλλες πρωτοβουλίες με σκοπό την διάδοση του έργου του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ,η Δημοτική Αρχή του Αιγάλεω τίμησε τον σύλλογο μας με ειδική πλακέτα, που με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρέλαβε από τον Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μπίρμπα, το στέλεχος του ΟΡΑΜΑΤΟΣ κ. Θωμάς Σκούρτης.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους Διοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Αιγάλεω, τους μικρούς αθλητές, τους γονείς και ιδιαίτερα την Πρόεδρο και τον Γραμματέα του συλλόγου γονέων Αιγάλεω για την στήριξη τους και την αγκαλία που άνοιξαν στον σύλλογο μας.