Το τριήμερο 3-5 Μαϊου το ΟΡΑΜΑ βρέθηκε στη Μήλο κατόπιν προσκλήσεως της ομοσπονδίας Συλλόγου Γυναικών Κυκλάδων η οποία οργάνωσε το 11ο πανακυκλαδικό Συνέδριο της, με θέμα :’’Εθελοντισμός :Ο καθρέπτης των ενεργών Πολιτών’’
Ο Επιστημονικός μας Διευθυντής κύριος Στέλιος Γραφάκος έκανε εισήγηση στο συνέδριο με θέμα:’’Υγεία και Εθελοντισμός’’ με ιδιαίτερη αναφορά στην σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων.
Σημαντική στιγμή του συνεδρίου αποτέλεσε η βράβευση της κυρίας Πολυχρονίας Τούρλου, κάτοικο της Μήλου και εθελόντρια δότρια του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, η οποία προ 2 μηνών προσέφερε μόσχευμα για μικρό ασθενή.
Κατά την διάρκεια του συνεδρίου έγιναν νέες εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών .
Την Κυριακή 5 Μαϊου σε κεντρική πλατεία του Αδάμαντα ενημερώθηκαν οι κάτοικοι και αρκετοί συμπλήρωσαν την αίτηση του ΟΡΑΜΑΤΟΣ κι έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Επίσης, το Κέντρο Υγείας Μήλου θα είναι από εδώ και στο εξής ένα ακόμη συνεργαζόμενο κέντρο με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.


Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία συλλόγων γυναικών Μήλου και την πρόεδρο κυρία Άννα Μαυρουδή για την πρόσκληση και την υποστήριξη ν του συλλόγου γυναικών Μήλου και την Πρόεδρο Άννα Βλάχου με την φιλοξενία της και την βοήθεια της αλλά και τον Πρόεδρο του Αθλητικού συλλόγου ”ΙΕΡΑΞ 1960” κύριο Άρη Δεληβασιλείου για την συνεχή υποστήριξη που προσφέρει στον σύλλογο μας !