Στην Τρίπολη και το Άστρος Αρκαδίας βρέθηκε το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ μετά από πρόσκληση του δραστήριου συλλόγου της πόλης ‘’Αξιον Εστί’’ στις 4 και 5 /5/2019.

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εθελοντισμό, ευαισθησία και Όραμα.

Το Σάββατο 4/5 στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη στα πλαίσια ενημέρωσης από τα στελέχη μας για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, αρκετοί κάτοικοι της Τρίπολης έδειξαν την ευασθησία τους και προσήλθαν να γίνουν νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Την Κυριακή 5/5 τα στελέχη του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Έφη Βλάμη και Θωμάς Σκούρτης παρευρέθησαν στο πνευματικό κέντρο του Ιεού Ναού Αποστόλου Παύλου στο Άστρος Κυνουρίας όπου στήθηκε ειδικό stand με τους κατοίκους του Άστρους να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και να γίνονται εθελοντές δότες Μυελού των οστών συμπληρώνοντας την αίτηση του συλλόγου μας και δίνοντας στοματικό επίχρισμα(σίελο) για την συμβατότητα τους.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στο Άστρος μια απρόσμενη πρόσκληση μας ήρθε, να παραστούμε για ενημέρωση στο τοπικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι της περιοχής .

Μόλις φτάσαμε στο γήπεδο μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η υποδοχή που μας επεφύλασσαν και οι δύο ομάδες .

Η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας ήταν συγκινητική αφου οι παίχτες και των δύο ομάδων θέλησαν να γίνουν δότες στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Ξεχωριστή εικόνα για εμάς αποτέλεσε η στιγμή που παίχτες και των δύο ομάδων συμπλήρωναν μαζί την αίτηση δείχνοντας το παράδειγμα πως οι μεγάλες νίκες της ζωής(έξω από τις 4 γραμμες του γηπέδου) επιτυγχάνονται με την ενότητα και την ομοψυχία όλων μας!

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν γι΄αυτό το σκοπό όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, στο κέντρο του γηπέδου!

Ο σύλλογος μας σ΄αυτό το ‘’οδοιπορικό’’ μας στο Νομό Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή και τον τρόπο που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας τον πολιτιστικό σύλλογο ’’Άξιον Εστί’’ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του κύριο Γιώργο Παναγούλη με την ομάδα του , τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όλους τους φορείς και κατοίκους της Τρίπολης και του Άστρους που ανταποκρίθηκαν και ευασθητοποιήθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας!

Τα στελέχη του συλλόγου μας Θωμάς Σκούρτης και Έφη Βλάμη μαζί με τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου ”Άξιον Εστί” κύριο Γιώργο Παναγούλη
ΑΣΤΡΟΣ
ΑΣΤΡΟΣ
ΤΡΙΠΟΛΗ
Η θέληση των παιχτών για να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών είναι τόσο μεγάλη και συμπληρώνουν τις αιτήσεις του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ακόμα και όρθιοι
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA