Η παρουσία μας στην Αρεόπολη , την ιστορική πρωτεύουσα της Μάνης και η συμμετοχή μας στις εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου , ημέρα πραγματικής έναρξης του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα , του 1821 στη Μάνη , ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σε κεντρικό σημέιο της πλατείας της πόλης, έγινε ενημέρωση των πολιτών για την σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων και 148 κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έγιναν εθελοντές δότες.

Το περίπτερο του συλλόγου μας το επισκέφθηκε πλήθος κόσμου , αντιπροσωπείες συλλόγων από πολλές περιοχές της Ελλάδος που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις και μάλιστα λυράρηδες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο τραγούδησαν μαντινάδες , αφιερωμένες στο ΟΡΑΜΑ και την δωρεά μυελού.

Ο Επιστημονικός διευθυντής του συλλόγου μας κύριος Στέλιος Γραφάκος κλήθηκε και κατέθεσε εκ μέρους του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ δάφνινο στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων.

Η επιτυχημένη μας παρουσία υποστηρίχθηκε από τους παλαιούς και καλούς μας συνεργάτες , το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της ΠΙΣΤΗΣ κυρία Σταματέα – Βαρδουλάκη, που είχε την πρωτοβουλία για την συμμετοχή του συλλόγου μας στις εκδηλώσεις , τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κύριο Πέτρο Ανδρεάκο και ιδιαιτέρως τον Δραστήριο Διευθυντή του Κ.Υ Αρεόπολης , ιατρό κ. Ανάργυρο Μαριόλη.

Τις ημέρες αυτές , μας δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης και εγγραφής σημαντικού αριθμού νέων εθελοντών αλλά επίσης και της συμμετοχής μας στην σημαντική ιστορική , πατριωτική – εορταστική εκδήλωση!