Στις 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, στελέχη του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ενημέρωσαν και ενέγραψαν νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών στην εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων και νέων ηλεκτρονικών εφαρμογών, ATCOM.

Εργαζόμενοι και στελέχη της ATCOM, μας υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και πολύ γρήγορα ο χώρος προβολής της εταιρείας γέμισε ασφυκτικά.

Όλοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς ,μέσα από ειδικό video wall ,για την απλή διαδικασία που ακολουθείται ώστε να εγγραφεί κάποιος στην παγκόσμια τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Στο τέλος της ενημέρωσης πολλοί παρευρισκόμενοι έκαναν εύστοχες ερωτήσεις και μέσα από τις απαντήσεις που δόθηκαν από τα στελέχη μας, πείστηκε η συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων και έσπευσαν να συμπληρώσουν την αίτηση του ΟΡΑΜΑΤΟΣ και να δώσουν δείγμα σιέλου ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής τους στην εθνική και παγκόσμια τράπεζα και να συμβάλλουν άμεσα στην άυξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών παγκοσμίως.

Όλοι τους πρόσφεραν με μεγάλη χαρά δείγμα ,ενώ έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και προσμονή για να βρεθούν κάποια στιγμή συμβατοί και να σώσουν μια ζωη.

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους της ΑΤCOM για τον εθελοντισμό και την αγκαλιά που άνοιξαν στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ , την διοίκηση της Εταιρείας και ιδιαίτερα το δραστήριο στέλεχος της, Άκη Γούτο , που έκανε κάθε προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η ενημέρωση.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας μας υποσχέθηκαν πως ΘΑ είναι κοντά μας σε οποιαδήποτε δράση του ΟΡΑΜΑΤΟΣ και με οποιοδήποτε τρόπο!

Θερμά τους Ευχαριστούμε!