Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 ,το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ αποδέχθηκε  την πρόσκληση της  COSCO SHIPPING Lines, μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες !

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά, ενημερώσαμε το προσωπικό για την σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών , για το έργο του συλλόγου μας και τους τρόπους που μπορεί κάποιος να γραφτεί εθελοντής δότης μυελού των οστών.Οι εργαζόμενοι μας υποδέχτηκαν με χαρά και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά την διάρκεια της ενημέρωσης ,θέτοντας πολλά  ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία.

Η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας για να κάνουν «το βήμα ζωής» και να εγγραφούν εθελοντές δότες μυελού των οστών ήταν συγκινητική:  η συντριπτική πλειοψηφία τους προσήλθαν και γράφτηκαν εθελοντές δότες μυελού των οστών, με μεγάλη  προσμονή  να βρεθούν συμβατοί ώστε να σώσουν και να δώσουν Ελπίδα για ζωή σε ασθενείς που πάσχουν απο καρκίνο.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της COSCO SHIPPING Lines που έδειξαν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους , διοργανώνοντας αυτή την δράση ενημέρωσης και εγγραφής νέων  εθελοντών και , αυξάνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο τον εγχώριο και παγκόσμιο αριθμό εθελοντών δοτών μυελού των οστών !