Στις 23 και 24 Μαρτίου, με παρουσία του ιδιου του επιστημονικού μας Διευθυντή αν. καθηγητή κ. Στέλιου Γραφάκου,το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ συμμετείχε σε δύο ιδιαίτερες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στην Ιεράπετρα ,στην Κρήτη.

Την πρώτη ημέρα ,στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης και σε μια ωραία εκδήλωση ,έγινε η παρουσίαση του βιβλίου ”Μην τα παρατάς” της σπουδαίας γυναίκας Μαρίας Πολύζου ,πρωταθλήτριας Μαραθωνοδρόμου , σημαντικής παλαιάς καλής φίλης και υποστηρίκτριας του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Στην εκδήλωση παρουσιάσθηκε το πλούσιο έργο της κ. Πολύζου , τόσο στον αθλητισμό όσο και ευρύτερα ,αλλά επίσης έγινε αναφορά στην προσφορά του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ όπου η ΜΑΡΙΑ Πολύζου , έχει σημαντική συμβολή .

Η εκδήλωση έκλεισε με εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Την επόμενη ημέρα ,διεξήχθη ο Ημιμαραθώνιος Ιεράπετρας ”Coast to coast” , ο οποίος ήταν αφιερωμένος στους εθελοντές δότες μυελού των οστών του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Συμμετείχαν περισσότεροι απο 1000 δρομείς, μικροί και μεγάλοι.

Ο δρομικός αγώνας ήταν ένα ιδιαίτερο γεγονός για την πόλη της Ιεράπετρας με αθρόα και ενεργή συμμετοχή των πολιτών και με μεγάλο αριθμό εγγραφών νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές της εκδήλωσης , τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κύριο Μανόλη Φραγκούλη και τις καλές μας συνεργάτιδες στο νομό Λασηθίου κυρίες Κατερίνα Σταματελάτου και Μαριλένα Ιατρού.

Ξεχωριστές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην καλή μας φίλη , την πρωταθλήτρια Μαρία Πολύζου!