Μετά απο πρόσκληση της εταιρείας,ο σύλλογός μας επισκέφτηκε , την Παρασκευή 18  Νοεμβρίου 2022,την NOBACCO για ενημέρωση και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών και μάλιστα για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια. Το έμψυχο δυναμικό(διοίκηση και εργαζόμενοι) της εταιρείας έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και την αλληλεγγύη για προσφορά στον συνάνθρωπο ενώ πολλοί συνεργάτες της εταιρείας παρακολούθησαν από τους τόπους εργασίας τους  την ενημέρωση ,μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας .


Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά γιατί ένας απο τους υπαλλήλους της εταιρείας που έγινε εθελοντης δότης σε προηγούμενη επίσκεψη μας ταυτοποιήθηκε πρόσφατα συμβατός με ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών  και σύντομα προσδοκούμε να χαρίσει ζωή σε έναν νέο ασθενή .


Μετά απ΄αυτό το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα , όλα τα στελέχη της ΝΟBACCO εκδηλωσαν  ιδιαίτερο ενδιαφέρον και  όσοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις και δεν είχαν γίνει εθελοντές δότες μυελού των οστών σε παλαιότερες ενημερώσεις ,προχώρησαν ΑΜΕΣΑ στο βήμα ζωής και ελπίδας, συμπλήρωσαν τη σχετική αίτηση,  έδωσαν στοματικό επίχρισμα και έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών, αυξάνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο τον αριθμό εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην εγχώρια και παγκόσμια δεξαμενή.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κύριο Μαρκόπουλο με την οικογένειά του και βέβαια όλο το προσωπικό της εταιρείας NOBACCO που για πολλοστή φορά έδειξαν την αγάπη τους στο σύλλογό μας και συνέβαλαν με τις εγγραφές τους στο έργο μας προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην ”αλυσίδα αγάπης” του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.