Οι κάτοικοι της Άνδρου συγκεντρώθηκαν σε μία σπουδαία εκδήλωση ενημέρωσης για τη δωρεά αίματος, μυελού των οστών και οργάνων, η οποία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και κατ’ οίκον Νοσηλείας Άνδρου. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, που έδειξε το ενδιαφέρον και τη στήριξή του σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Το νησί έχει μία μακρά ιστορία όσον αφορά την αιμοδοσία μέσω της τράπεζας αίματος που έχει ιδρυθεί. Παράλληλα αγκάλιασε το “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” και στήριξε έμπρακτα και τη δωρεά μυελού των οστών.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών, καθώς και τη δυνατότητα να εγγραφούν εθελοντές δότες δίνοντας στοματικό επίχρισμα, σε δύο σημεία, τόσο στη Χώρα όσο και στο λιμάνι.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Περτέση Αλίκη, την Αντιπρόεδρο κυρία Θεολόγου Έφη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία. 

Ευχαριστούμε επίσης τους κατοίκους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, καθώς και την κυρία Μαμάη Κατερίνα που πάντα βρίσκεται κοντά μας σε κάθε δράση στο νησί.

Η δωρεά αίματος, μυελού των οστών και οργάνων αποτελούν ύψιστες πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!