Στις 2 & 4 Απριλίου 2024 ,το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ βρέθηκε ξανά στην έδρα Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ και στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού , στον Σκαραμαγκά ,για ενημέρωση και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Το κλίμα και η ανταπόκριση των νέων αξιωματικών ήταν ιδιαίτερα συγκινητικα Ένα διήμερο ενημέρωσης στους σπουδαστές της ΣΜΥΝ, για το έργο του συλλόγου μας και για την σημασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων , που ξεπέρασε τις 120 νέες εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Οι σπουδαστές της σχολής ενημερώθηκαν , έθεσαν ερωτήματα και στο τέλος  με προθυμία συμπλήρωσαν την αίτηση του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, έδωσαν στοματικό επίχρισμα και προστέθηκαν στο εθνικό και παγκόσμιο αρχείο εθελοντών δοτών μυελού των οστών αυξάνοντας τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών!

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της ΣΜΥΝ Πλοίαρχο κύριο Νικόλαο Ασημακόπουλο καθώς και όλους τους αξιωματικούς για την συνεχή στήριξη στο έργο του συλλόγου μας και την ευαισθησία τους ώστε να γίνονται καλά όλο και περισσότεροι ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους.