Με προπομπό την ευαισθησία και τη σημαία του ΟΡΑΜΑΤΟΣ, περίπου 200 μοτοσικλετιστές του “Hellas Transalp Club” και φίλων λεσχών/μοτοομάδων, ξεκίνησαν από το Καλλιμάρμαρο την Κυριακή 3/3/24 με προορισμό την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», σηματοδοτώντας κάθε χιλιόμετρο, κάθε μέτρο της διαδρομής με ίχνη ανθρωπιάς και διάθεση προσφοράς προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους αλλά και κάθε ενήλικα ασθενή που αναζητά συμβατό δότη αιμοποιητικών κυττάρων για να συνεχίσει «το ταξίδι του» στη ζωή.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χ. Δούκας, παρέστη στο Καλλιμάρμαρο για να κατευοδώσει την ομάδα των μοτοσικλετιστών και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τους συνόδεψε μέχρι την Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Τη σημαία του ΟΡΑΜΑΤΟΣ κρατούσε ο φοιτητής Λάμπρος Β. που ως παιδί είχε νοσήσει και είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Σε ειδική ομιλία που έγινε στο αμφιθέατρο της Ογκολογική Μονάδας, μέλη του “Hellas Transalp Club” ενημερώθηκαν για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και όλοι όσοι είχαν την δυνατότητα εγράφησαν ως εθελοντές δότες στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν την γλυκιά -ξεσηκωτική «φασαρία» των μηχανών, να γίνουν για λίγο αναβάτες τους και να πάρουν πολλά παιγνίδια και δώρα από τις νεράιδες των δώρων.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Hellas Transalp Club κο Αλέξανδρο Κολιάτση και όλους τους υπεύθυνους των λεσχών/μοτοομάδων, για τα «χιλιόμετρα ανθρωπιάς» που διάνυσαν και τις οικογένειες Νούλια – Βασιλιάγκου για τα δώρα και τη χαρά που πρόσφεραν στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ευχαριστούμε θερμά τις παρακάτω λέσχες/μοτοομάδες:

“Hellas Transalp Club, HAYABUSA GREEK FALCONS, HOG ATHENS CHAPTER, MOTOPAREA SALAMINAS 299, V-STROM RIDERS HELLAS, FREE MOTO RIDERS PATRAS, WEST ATTICA MOTORCYCLES, PONTIAN RIDERS, MOTOPAREA ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, AFRICA TWIN CLUB, VARADERO CLUB HELLAS, ΛΕΜΟΤ”