Από τους εθελοντές δράσεις μας, κ. Κώστα  Παπαρδέλα και κ. Θεονύμφη  Παπαδάκη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή για τον πολύ επιτυχημένο αγώνα στον ”ημιμαραθώνιο Κρήτης 2023” , το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο μαζί με τα πιο θερμά μας «ευχαριστώ» !

«Στην πιο σύνθετη και αρτιότερη διοργάνωση αγώνων δρόμου στη Χώρα μας ….τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο φιλόξενο Αρκαλοχώρι βρέθηκε και φέτος το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ .
Βρεθήκαμε σ ένα τόπο οικείο για μας , είναι σαν να μην έχουμε φύγει ποτέ,και ξέρετε γιατί;;; Γιατί τέτοια ομάδα διοργανωτών δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο!!!!
Χαρήκαμε την διοργάνωση, μιλήσαμε με κόσμο, ενημερωνοντας τους για το τεράστιο έργο,και την προσφορά του Όραματος Ελπίδας στην κοινωνία της Χώρας μας , και φεύγοντας πήραμε μαζί μας πολλές δεκάδες εγγεγραμμένους νέους δότες, με την Ελπίδα να βρεθεί συμβατότητα και να σώσουν παιδιά & νέους ανθρώπους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται στον κόσμο.
Η στιγμή όμως που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων που είχαν κατακλίσει το στάδιο, ήταν η στιγμή της βράβευσης των δοτών ,που κάνοντας πράξη το “συμβόλαιο” τους μαζί μας πριν χρόνια, έδωσαν τα αιμοποιητικά τους κύτταρα και έσωσαν ζωές….
Ένα Μεγάλο Μπράβο στην Ελένη, τον Μιχάλη, τον Αχιλλέα, και τον Γιώργο για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο.
Το Μεγαλύτερο όμως Μπράβο είναι για την κυρία Anilda Marina Mone, η
οποία δέχτηκε με
μεγάλη χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών, μιλώντας για την περιπέτεια της και στην προσφορά της Ελένης ,που τελικά της έσωσε και τη ζωή.
Με τα ζεστά λόγια Αγάπης & ευχαριστίας , έκανε όλο το στάδιο να κλαίει.

Για τέτοιες στιγμές ζούμε !
Για τέτοιες στιγμές αξίζει να παλεύεις!
Για τέτοιες στιγμές εμείς θα είμαστε πάντα εκεί !»