Την Κυριακή 9/4/2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για μια ακόμα χρονιά ο 11ος Kallithea Run 2023.
Η εκκίνηση των αγώνων δόθηκε στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα όπου συμμετείχε πλήθος δρομέων .
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε o Φιλαθλητικός σύλλογος Καλλιθέας και ο Δήμος της πόλης.

Ο σύλλογός μας αποδέχθηκε και φέτος με χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών και έδωσε ”το παρών” όπου προσήλθαν με προθυμία πολλοί δρομείς και απλοί πολίτες.

Ενημερώθηκαν για την σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών και γράφτηκαν εθελοντές δότες μυελού των οστών, εκδηλώνοντας εμπράκτως την ευαισθησία τους και την αλληλεγγύη ώστε αν βρεθούν συμβατοί δότες να δώσουν ελπίδα και ζωή σε ασθενείς που πάσχουν από λευχαιμία.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε η βράβευση και απονομή μεταλλίων στους δρομείς που σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους.


Το περίπτερο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ επισκέφθηκαν ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη κύριος Τάκης Θεοδωρικάκος, η Ολυμπιονίκης , Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Βουλευτής του ΜΕΡΑ25 κυρία Σοφία Σακοράφα, ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και η Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κυρία Ντόρα Πάλλη – Πετραλιά τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και το ενδιαφέρον τους στο έργο του συλλόγου μας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε θερμά τον Φιλαθλητικό σύλλογο Καλλιθέας που είναι και καλοί συνεργάτες μας και την Δημοτική αρχή Καλλιθέας αφού σε όλους τους δρομικούς αγώνες που διοργανώνουν, προσκαλούν το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ώστε να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι δημότες και επισκέπτες της πόλης , για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών και το έργο του συλλόγου μας .