Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»   υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα σε ένα καταστόλιστο, γιορτινό περιβάλλον, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «Φίλων Παιδιών με Καρκίνο – ΕΛΠΙΔΑ», που πραγματοποιήθηκε 4-5 Δεκεμβρίου, στη Κηφισιά.  

Οι επισκέπτες του Bazaar ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού του συλλόγου μας, για την μεγαλοσύνη του να γίνεται κάποιος εθελοντής δότης  μυελού των οστών αλλά και για το πρόγραμμά μας «υιοθετώ ένα δείγμα». Για την γενναιοδωρία  ψυχής, κάποιου που δεν μπορεί να γίνει δότης, να «υιοθετεί ένα δείγμα», να βοηθά δηλαδή, με ένα ελάχιστο κόστος, να τυποποιηθεί / να εξεταστεί το δείγμα αυτού που έγινε δότης, ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο γρήγορα έτοιμα για τον ασθενή.  Αυτό είναι Χριστούγεννα!  Η ευθύνη μας να διασφαλίσουμε την ελπίδα που μόλις γεννιέται, το βήμα μας στο να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. 

Πολλοί ήταν αυτοί που εκτός από δώρα που πήραν για τον εαυτό τους ή τους δικούς τους σκέφτηκαν μέσα από περίπτερό μας να κάνουν δώρο και στον άγνωστο συνάνθρωπο που ασθενεί και αναζητά έναν συμβατό δότη. «Υιοθέτησαν» ένα  ή περισσότερα δείγματα παίρνοντας ως αντάλλαγμα  ένα όμορφο δώρο από το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ευχαριστούμε όλους όσοι με την υποστήριξη σας σε αυτό μας το πρόγραμμα, βοηθήσατε να κάνουμε την χρυσόσκονη των γιορτών, σταγόνες ελπίδας για τους συνανθρώπους μας.