Με την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς στα Πανεπιστήμια, ολοκληρώνεται και η συμμετοχή μας στα μαθήματα των μεταπτυχιακών σπουδών τους!
Συγκεκριμένα, η βιολόγος μας κυρία Πηνελόπη Σαμαρά συμμετείχε στο μάθημα της “Ανοσολογίας” στα Διατμηματικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) “Κλινική Βιοχημεία-Μοριακή Διαγνωστική” και “Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική” του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ, μιλώντας στους φοιτητές για την “HLA Ιστοσυμβατότητα και τη Μεταμόσχευση Αιμοποιητικών Κυττάρων”.
Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και των δύο προγραμμάτων παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τη διάλεξη, θέτοντας εύστοχες ερωτήσεις επιστημονικού και πρακτικού ενδιαφέροντος. Η ανταπόκριση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή των νέων επιστημόνων στη διάδοση του μηνύματος ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε θερμά την Καθηγήτρια Ανοσολογίας Κυρία Ουρανία Τσιτσιλώνη για την πρόσκληση συμμετοχής στα μεταπτυχιακά, καθώς και τη συνεχή στήριξη και ευαισθησία της γύρω από τη δωρεά μυελού των οστών.