Την Πέμπτη 15/7/2021 πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση τιμής απο την διοίκηση της Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ για τον σύλλογο μας και το έργο του, τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει ορίσει η πολιτεία για ανάλογες εκδηλώσεις εν μέσω πανδημίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν  ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Τάκης Τσιριγώτης, ο Διευθυντής της Ακαδημίας Χάρης Λεουνάκης, οι βουλευτές της Β’ Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος (Ν.Δ), Τρύφων Αλεξιάδης(ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ) και Γιάννης Ραγκούσης(ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ) και αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας « ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με επικεφαλής τον επιστημονικό μας Διευθυντή Στέλιο Γραφάκο.


Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ιωνικός και συγκεκριμένα τμήματα υποδομών της,τιμούν τον σύλλογο μας και όπως θα διακρίνετε στις φωτογραφίες θα φέρουν σε λογότυπο στην φανέλα τους το« ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η ΠΑΕ Ιωνικός και η Ακαδημία, τίμησαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης την Πρόεδρο του Συλλόγου μας και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία έχει υλοποιήσει ένα ευρύ ανθρωπιστικό έργο και ηγείται της όλης προσπάθειας μας και τον Επιστημονικό Διευθυντή – γιατρό του συλλόγου μας κύριο Στέλιο Γραφάκο.


Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ κύριο Τάκη Τσιριγώτη, τον Διευθυντή της Ακαδημίας Χάρη Λεουνάκη που οργάνωσε την εκδήλωση αλλά και όλη την οικογένεια της ιστορικής ομάδας της Β΄Πειραιά που τιμούν τον σύλλογο μας και δείχνουν εμπράκτως ενδιαφέρον και ευαισθησία στον αγώνα της ζωής.

Η κίνηση του Ιωνικού βοηθά στη διάδοση του μηνύματος του Συλλόγου μας και δίνει κίνητρο  σε όσους αντιμετωπίζουν καρκίνο , σε αυτούς τους μαχητές της ζωής να βγούν νικητές στον αγώνα που δίνουν.