Σε μια όμορφη και χαρούμενη εκδήλωση συμμετείχε ο σύλλογος μας στο Πέραμα Αττικής.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την εταιρία D-PORT SERVICES και απευθυνόταν στα παιδιά των εργαζομένων της Εταιρίας και κατά την διάρκεια, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της εταιρίας έκοψαν  την πρωτοχρονιάτικη πίτα της εταιρίας με ευχές για το νέο έτος .

Παιχνίδια, δραστηριότητες, κλόουν και άλλα πολλά συνέθεσαν ένα γιορτινό σκηνικό που πρόσφερε χαμόγελα αισιοδοξίας σε πολλά παιδιά ενώ παράλληλα υπήρχε ενημέρωση στους γονείς των παιδιών ώστε να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και τους εργαζόμενους της  D-PORT SERVICES πού μας προσκάλεσαν να συμμετέχουμε σ΄αυτή την εκδήλωση εγγράφοντας αρκετούς παρευρισκόμενους, ως νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών, αυξάνοντας μ΄αυτό τον τρόπο τον αριθμό εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας αλλά και στην παγκόσμια τράπεζα.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε την διοίκηση της εταιρίας που εκδήλωσε το ενδιαφέρον να συνεισφέρει στο έργο μας καλύπτοντας το κόστος της τυποποίησης των δειγμάτων των εθελοντών δοτώνμυελού των οστών από τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν από την D-PORT SERVICES