Τη Δευτέρα 23/1/2023 είχαμε τη χαρα να υποδεχθούμε στα γραφεία του συλλόγου μας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Μαρία Συρεγγέλα η οποια είχε την ευαισθησία ,μαζί και με συνεργάτες της ,να στρατευθεί στο πλευρό μας για τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων.

Η κυρία Συρεγγέλα εξέφρασε έντονα την επιθυμία της να εγγραφεί εθελοντής δότης μυελού των οστών και σε μια ένδειξη προτροπής προς την ελληνική κοινωνία υπέγραψε συμβολικά την αίτηση του συλλόγου μας ενώ όλοι οι συνεργάτες της πραγματοποίησαν την πλήρη εγγραφή τους ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Σε πολύ φιλικό κλίμα η κυρία Υφυπουργός συνομίλησε με τον Αντιπρόεδρο, την Γενική Γραμματέα και τον επιστημονικό μας Διευθυντή κ.κ Παπασάββα , Κωνσταντοπούλου και Γραφάκο και τα στελέχη μας και ενημερώθηκε ενδελεχώς για το έργο του « ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και τον σημαντικό του ρόλο στην αυξηση και στον πολλαπλασιασμό μέσα σε λίγα χρόνια του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα, με αποτέλεσμα να σώζονται όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία υφυπουργό για την στήριξη στον σύλλογό μας που είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα.