Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου παζαριού στην Κω, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, οι αγαπημένοι μας φίλοι και συμμαχοι στο έργο του συλλόγου μας κυρία Μυρσίνη Χατζηλιαμή και κύριος Λάκης Θεοδώρου,  έστησαν για 1η φορά τον πάγκο του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ». Μέσα σε τρεις ώρες έγιναν δότες 109 άτομα, ανάμεσα τους και ο καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης με το μάνατζερ του, οι οποίοι βρίσκονταν στην Κω, για τη συναυλία του ανάμματος του δέντρου. Ο κύριος Μουζουράκης, μίλησε εγκάρδια, ενημερώθηκε και έγινε με μεγάλη προθυμία δότης μυελού των οστών. Είμαστε γεμάτοι από την αγάπη του κόσμου και τη διάθεση του για προσφορά.

Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς την κυρία Χατζηλιαμή και τον κύριο Θεοδώρου για την ακάματη προσφορά τους ενώ θα θέλαμε να κλείσουμε αυτή την όμορφη δράση με μια ελπιδοφόρα δήλωση του ζευγαριού από την ΚΩ:

Μ’ αυτό τον τρόπο, μέσα από αυτό το έργο, μέσα από τη μεγάλη οικογένεια του «Οράματος Ελπίδα», νιώθουμε την πληγή μας να παίρνει και άλλες μορφές. Δίνοντας γίνεσαι καλύτερος.. Να είστε καλά. Καλές γιορτές.” Μυρσίνη Χατζηλιαμή- Λάκης Θεοδώρου