Μια βραδιά προσφοράς και αγάπης, με στόχο τη συμπαράσταση στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, διοργάνωσε η Επιτροπή «ELPIDA Youth», η νέα γενιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Saint George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Η επικεφαλής της Επιτροπής «ELPIDA Youth» κυρία Μαριάννα Λαιμού, μαζί με ολόκληρη την ομάδα του Elpida Youth, διοργάνωσαν με μεγάλο ενθουσιασμό μια μαγευτική βραδιά εμπνευσμένη από τη γαλλική κουζίνα, με τίτλο «French Night», στην οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις της γαλλικής γαστρονομίας, υπό τον ήχο γαλλικής μουσικής στον μαγευτικό χώρο του Le Grand Balcon & La Suite Lounge Rooftop Restaurant του Saint George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Η επικεφαλής της Επιτροπής «ELPIDA Youth» κυρία Μαριάννα Λαιμού καλωσόρισε με θερμά λόγια τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη στήριξή τους στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»: «Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που βρίσκεστε εδώ σήμερα για να στηρίξετε τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ και το έργο μας!  Είναι μια πολύ συγκινητική βραδιά για όλους μας γεμάτη ζεστασιά και αγάπη για τα παιδιά!».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα τα οποία χάρισαν χαμόγελα στους τυχερούς.  Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς ήταν μια προσφορά των εταιρειών: AEGEAN Airlines, Four Seasons Astir Palace Athens, Athens Capital HotelMGallery Collection, VST, αλυσίδα πολυκαταστημάτων ΝΟΤΟS, Beeefbar Athens, NUXE.

Στην επιτυχία της βραδιάς συνέβαλαν επίσης το ανθοπωλείο DRIZOS που ανέλαβε τον στολισμό του χώρου, καθώς και οι εταιρείες Platis Events and Parties με την προσφορά των γλυκισμάτων και PARTYCODE Bespoke Parties and Events με την ατμοσφαιρική μουσική κάλυψη της βραδιάς.

Η Επιτροπή «ELPIDA Youth» ευχαριστεί θερμά την κα Τόνια Βασιλοπούλου και το Ξενοδοχείο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel για την υπέροχη φιλοξενία και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί την πρώτη εκδήλωση μιας νέας πρωτοβουλίας της Επιτροπής «ELPIDA Youth» με τίτλο “Foodies of The World” στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις αφιερωμένες σε μια διαφορετική κουζίνα του πλανήτη.