Με ΟΡΑΜΑ στον ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΡΟΜΟ!


Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Αρσάκειος Δρόμος με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ να είναι παρόν για άλλη μια φορά σ΄αυτόν τον θεσμό πλέον που συνδυάζει τον Αθλητισμό με την προσφορά στον συνάνθρωπο!Χαιρόμαστε ιδιαίτερα ως σύλλογος που οι αξίες αυτές και το έργο του συλλόγου μας μεταδίδονται μέσα από ένα τόσο μεγάλο και με κύρος εκπαιδευτικό όμιλο όπως τα  Αρσάκεια & Τοσίτσεια σχολεία Εκάλης.

Στο Δελτίο τύπου των διοργανωτών παρατηρούμε μεταξύ άλλων, ότι:

”Ο 4ος Αρσάκειος Δρόμος ως θεσμός μεταφέρει, από το 2017, ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να διευρύνει το δίκτυο ανθρώπινων και υλικών πόρων του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».”

Σας καλούμε όλους λοιπόν, να τρέξετε μαζί μας αλλά και να γίνετε όλοι εθελοντές δότες μυελού των οστών στον 4ο Αρσάκειο Δρόμο που θα γίνει την Κυριακή στις 20/10/2019.

  • Παράλληλα η Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή και τη Δευτέρα 20 και 21 Οκτωβρίου, από τις 9.00 πμ. έως τις 8.00 μμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων μετρό Συντάγματος το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Η αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «4 Εποχές της Αιμοδοσίας» που έχει ξεκινήσει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας με στόχο την προσέλκυση εθελοντών αιμοδοτών.Εκεί θα βρίσκεται και ο Σύλλογος μας για ενημέρωση και εγγραφές!

Σας περιμένουμε όλους!